Rahsia Hebat

Bersama ini ku cuba menyingkap Rahsia Hebat dengan Terbitnya Ebook Sulong Untuk Menjelaskan tentang SAKA dengan Rahsia Pemusnah SAKA..

Menurut Us.Ateef Ahmad Melalui Ebooknya..

Umumnya menyangka bahawa SAKA ini adalah entiti yang menakutkan saja yang hanya pada orang tertentu.

Tetapi kami tidak menolak secara total apa jua pandangan lain termasuk pengalaman perubatan dan sebagainya..kerana semua ilmu dari ALLAH SWT yang dianugerahkan kepada sesiapa saja berdasarakan pencapaian dan tahap mana2 individu..

Ramai yang menyangka bahawa Ebook Rahsia Pemusnah SAKA berfungsi ibarat SAKA adalah entiti yang menakutkan tetapi apa kandungannya ? Ia tidak hanya fokus kepada SAKA sahaja bahkan lebih dari itu..byk kami menerima feedback bahawa ebook ini wajar dimiliki oleh sesiapa saja umat Islam sebagai mengembalikan kecerahan Nur Aqidah Al-Haq untuk semua urusan kehidupan kita berhadapan dengan sesama Muslim dan juga Allah SWT sebagaimana dalam Al-Quran menyebut hubungan sesama manusia dan ALLAH..

Jadi saya ingin berkongsikan PATI yang telah diadunkan secara ringkas dan padat agar semua org awam faham berdasarkan pengamatan kami dan hasil perbincangan dewan rahsia hebat, Namun, buku2 agama sudah banyak dipasaran luar untuk dijadikan rujukan oleh Maisarah dari masa ke semasa.

Kami di http://www.rahsiahebat.biz berpendapat bahawa Saka atau syaitan yg mengganggu diri tidak semestinya apa yang kita sangka iaitu umpama satu entiti yang menakutkan..

Apa yang sebenarnya berlaku ialah syaitan tersebut akan menyebabkan kecelaruan dalam metabolisme tubuh badan
Yang disangka akibat pemakanan yang tidak betul atau penyakit…

Apabila kecelaruan ini terjadi maka salah satu hasilnya ialah apa yang seseorang itu alami.

Sepatutnya tubuh badan insan yang hebat serta sempurna tiada punya masalah menghadapi apa cabaran luaran dan dalaman
99% penyakit sebenarnya berpunca gangguan gelombang syaitan ini..

Iaitu :

-Apabila kita lalai mengingati Allah

-Melupakan amalan yang Allah wajibkan

-Berfikiran negatif

-Yang menggalakkan perisai diri ditembusi

Doktor perubatan hanya dapat mendiagnosis masalah luaran kerana tiada alat moden yg dapat mengesan hal2 kerohanian,maka Akar atau intipati penyakit tak dapat di’singkir’kan.

Itu sebab apabila sel kanser dibuang, sel-sel normal yang tinggal kana tetap menghasilkan sel kanser yang baru

Pakar perubatan moden hanya dapat mengandai bahawa sel -sel mempunyai ‘memori’

Sebenarnya dengan Nur-Al Haq sahaja yang mampu memadamkan ‘memori batil(negatif)’ kepada ‘memori yg haq(positif)’ yang sepatutnya dimilki oleh khalifah teragung di alam maya ini.. pati ayat pada surah Al-Isra 81

Menurut salah seorang saudara kita yang mengemailkan kepada saya :

“Dua tiga hari sebelum saya jumpa web anti saka ini, saya teringat untuk membawa ayat Al-Israa’:81 berulang kali didalam hati dan jadikannya zikir. Bila saya membaca kandungan web tersebut ayat ini diguna dalam kaedah rawatan. Alhamdulillah. Namun saya tahu tentu ada tatacara yang lebih teratur untuk menggunakan ayat tersebut..”

Ku rasa umat Islam amatlah wajar memiliki Ebook Rahsia Pemusnah SAKA agar kita dapat memahami dengan baik kerana pendedahan rahsia tersebut adalah pengalaman peribadi beliau untuk dikongsikan bersama dengan seluruh umat Islam demi menjaga kesucian aqidah dengan mengtauhidkan diri kepada Allah..

Dapatkan imbasan PERCUMA di KLIK DI SINI

Advertisements
  1. APA ITU SAKA?

    Saka berasal daripada perkataan “pusaka”. Apa yang membimbangkan ialah natijah daripada pengambilan amalan atau ilmu-ilmu songsang diwarisi atau diwariskan dari ayah, datuk atau moyang dan kebanyakan membawa syirik kepada Yang Maha Pencipta. Amalan seperti mentera, mengambil akuan, jampi serapah dan segala macam amalan taklik membabi buta tidak tahu hujung pangkal semuanya membawa kepada mensekutukan Yang Maha Pencipta.

    BAGAIMANA SAKA MENJADI MASAALAH BESAR KEPADA PERADABAN MANUSIA

    Fenomena saka ini dewasa ini bukan “epedemic” tetapi sudah mencapai “pendamic”.

    Nanti akan di sambung di lain kesempatan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: