Rahsia Kuasa Insan


Pertama kali teknik sebenar membongkar Rahsia Kuasa Insan sebagai Amanah Allah yang mampu mentadbir muka bumi melalui kawalan ruang-masa, alam zahir-batin dan kuasa ghaib-nyata.

Pada akhirnya penyakit dan gangguan kesihatan akan berterusan. Pesakit hanya mampu menanggung sehingga seluruh kehidupan dan impian hidup musnah dan tidak mampu dikecapi lagi.

Ini semua berpunca daripada sifat semulajadi kewujudan diri insan sentiasa berubah-rubah menyebabkan kesemua sistem rawatan yang agak statik tidak mampu menanganinya.

Akibatnya, hidup kini semata-mata berkerja siang-malam menanti usia 30an atau 40an iaitu tempoh menanggung kesengsaraan penyakit yang bertimpa-timpa.Keadaan ini seolah-olah menjadi budaya yang diterima semua apatah lagi para doktor sendiri pun merupakan antara profession yang tertinggi penghidapnya.

Hakikatnya tiada siapa yang mampu hidup dalam dunia sebegini. Insan berstatus khalifah Allah tidak sepatutnya diperhambakan oleh elemen-elemen lain di bawah kekuasaanya. Malah bukan mesin yang tiada perasaan. Semua insan mahu kekal sihat, kembali sembuh dan hidup pada usia panjang.”Zainal Ad-Din

Menurut Ust.Ateef Ahmad (Penulis Ebook Rahsia Pemusnah SAKA)

Minda dan hati kita tidak akan mendapat KESEDARAN kalau kita tidak melatih dengan berfikir dan berzikir. Apabila mendapat kelalaian atau ditawan oleh nafsu dan gelombang iblis.Maka selama2nya Insan itu lemah kerana sudah diselaputi dengan nafsu2 serakah yang harus digilap dengan FIKIR DAN ZIKIR…SEDAR DAN SABAR..

Zaman sekarang penerapan minda bawah sedar, minda sedar dan supersedar. Bertujuan untuk  mengajak insan ini berfikir/pembukaan mata akal dan hati yang sering diselaputi dengan elemen negatif/batil..Konsep sudah jelas dalam Al-Quran : “Ambillah pengajaran wahai orang yang mempunyai pandangan (ULIL ABSOR) ” ‘Pandangan’ ini cuba dikupas oleh Dewan Rahsia Hebat.

Dewan Rahsia Hebat adalah sebagai penggerak untuk mendapat KESEDARAN tahap super-tertinggi dalam menghapuskan Syirik Kepada Allah dan memusnahkan gelombang Iblis yang sering menghantui.

Maklumat LanjutKLIK DISINI


Advertisements

Posted on December 26, 2010, in Dunia Yang Berkait and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: