Keliru tentang konsep SAKA ?


Apabila disebut saja tentang SAKA maka kita telah menerima maklumat adalah makhluk “JIN”.Tidak mempunyai sifat sebenar dan sempurna kadangkala hanya menyerupai apa saja.

AWASlah !!! Berdamping ,bercakap dan meminta bantuan JIN, maka bersyirik(bersekutu) dengan Allah SWT sebagaimana yang dijelaskan dalam Al-Quran, bahawa dosa besar yang tidak diampun adalah syirik denganNya…akhirnya matilah seseorang itu dalam kekufuran…

“Dan bahawa sesungguhnya adalah (amat salah perbuatan) beberapa orang dari manusia, menjaga dan melindungi dirinya dengan meminta pertolongan kepada ketua-ketua golongan jin, kerana dengan permintaan itu mereka menjadikan golongan jin bertambah sombong dan jahat.” Al-Jinn ayat 6

“Dan mereka menjadikan jin sekutu bagi Allah, padahal Allah jualah yang mencipta jin-jin itu” al-An’am ayat 100


Umum kita ketahui “SAKA adalah masalah gangguan makhluk halus yang kerap ditemui pengamal perubatan Islam, selain sihir dan santau malah berbanding sihir dan santau, saka paling sukar dan memakan masa untuk diubati; lebih lama seseorang itu berdampingan dengan saka, lebih sukar untuk membuangnya.”

Di sini saya cuba kongsikan bersama antara mailinglist tentang Ebook Rahsia Pemusnah Saka yang dikeluarkan oleh Rahsia Hebat Karangan Ust.Ateef Ahmad Addomyaty:


Persoalanya,benarkah ia sukar untuk dibuang dan dihapuskan ? Persoalan ini akan terjawab di dalam e-book berdasarkan perguruan dan pengalaman saya sejak 29 tahun lalu.

Apakah konsep Rahsia Pemusnah SAKA ?

Ok konsepnya yang dicetuskan, Saka adalah bisikan syaitan untuk merasuk kita melakukan kejahatan atau bahaya besar kepada manusia lain, kalau kita tengok dalam kondisi negara kita sekarang keadaan sosial teramat teruk..kecurangan..penggal kepala…bunuh orang…buang anak merata tempat…pelbagai penyakit atau kudis sosial yang telah bersarang lama dalam diri dan kini kita dapat saksikan…kejahatan-kejahatan manusia semakin menjadi-jadi..

Maka,hasil kajian saya dan rakan-rakan RAHSIA PEMUSNAH-SAKA terpanggil untuk menjelaskan apakah sebenarnya SAKA dan panduannya tanpa menggunakan bomoh berdasarkan pengalaman dan bekas-bekas pesakit SAKA..

Maklumat selanjutnya anda boleh sertai mailinglist dengan hanya meninggalkan nama samaran dan alamat email klik banner dibawah ;

Advertisements

Posted on April 25, 2010, in Info. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. sy tak thu smada sy ktrunan kluarga sy mmliki saka ataupun tidak..tetapi sy selalu digigit hampir setiap mggu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: