Cara Berkesan Khusyuk Solat..


Kita sering merungut “Macam mana saya hendak solat dengan kusyuk walaupun saya sudah berusaha untuk kusyuk dalam solat.Apabila saya solat perkara tentang kawan-kawan tiba-tiba muncul dalam fikiran saya tanpa saya inginkannya ”

Bagaimana dan kenapa adalah persoalan pada diri masing2 bukan! cam mana nak atasi dan cari jawapannya..Apapun rahsia terbesar dalam solat ? Kadang2 soalan bermain dikepala kita “Kenapa perlu solat”? Adakah hanya untuk perintahkan atau turut saja sedangkan aku lakukan macam tak puashati jer..kadang2 malu pada Allah SWT ?

Hal ini pernah saya catatkan di laman http://www.alkiram.net melalui pautan ini http://alkiram.net/salam/2009/11/04/bagaimana-khusyuk-dalam-solat/

dan catatan saya juga di http://alkiram.net/salam/2009/11/03/memahami-solat-dalam-rukun-islam/

Maka,lanjutan dari itu saya terpaksa mengeluarkan Ebook Pemusnah SAKA untuk memberi gambaran yang lebih jelas lagi hasil kajian dan pengamatan team http://www.rahsiahebat.biz , Maka amatlah wajar bagi umat Islam memahami dengan baik dan ketahui rahsia2 terpendam dalam semua matlamat ibadah kepada Allah SWT..

Ramai yang faham hanya mengikut tajuk Ebook “PEMUSNAH SAKA” tapi ada rahsia disebalik tajuk itu juga kan..Ebook ini memang sesuai untuk tatapan awam untuk dihayati dan dijiwai bagaimana proses2nya secara istiqamah..

Advertisements

Posted on April 25, 2010, in Info. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: