Pembuangan Anak : Salah Siapa ?


Allah berfirman di dalam Al-Quran bahawa Insan adalah sebaik-baik kejadian pernah diciptakan. Lebih hebat lagi, jawatan Khalifah di muka bumi juga diserahkan kepada Insan setelah Langit & Bumi tidak sanggup memikul Amanah tersebut..

Ini bermakna, Insan apabila dilahirkan bersama-samanya semua asset,aksesori dirinya berupa jasad, akal dan ruh dalam keadaan terbaik,termaju dan berfungsi !!

Sebaliknya, mengapa setelah puluhan ribu tahun sejarah manusia dan diberi panduan oleh para rasul, umat Islam terutama orang Melayu ditimpa pelbagai musibah penyakit, stress, tekanan mental,serangan ghaib,kesempitan rezeki,konflik rumah tangga dan di tempat kerja seolah-olah tiada penghujungnya dan penuh kebuntuan.

Jadi, kita kembali kepada awal kewujudan manusia yakni Iblis sedari awal telah berjanji memusnahkan Bani Adam yang tidak pernah dilupakannya walau sesaat pun !! Iblis melalui kepintaran dan pengalamannya menggunakan kaedah yang paling canggih yang sentiasa diubahsuai tetapi malangnya Insan terlalu memandah rendah akan serangan Iblis tersebut

Tahukan Serangan Terhebat Iblis adalah melalui apa yg dinamakan SAKA oleh
orang Melayu. SAKA bukanlah makhluk hodoh seperti yang disangkakan. Ia merupakan suatu gelombang informasi Iblis yang menjangkiti DNA benih manusia sejak di peringkat benih perempuan(ovum) dan benih lelaki(sperma) maklumat Iblis ibarat virus kan menyelit di celah2 DNA yang akan mengarahkan metabolisme badan mengubah maklumat asas pembinaan benih-benih tadi. Ini bermakna apabila sahaja persenyawaan antara kedua-duanya berlaku, janin (fetus) yang terbentuk sudahpun diubahsuai oleh maklumat Iblis/Saka tadi.

Fetus itu akan membesar menjadi bayi yang apabila dilahirkan akan mengandungi ‘bom jangka’ yang akan memusnahkan sistem imun, sistem saraf & otak dan yang paling bahaya membuka ‘laluan’ untuk serangan Iblis pada masa depan.

Semakin Insan tersebut membesar, sistem imun mula dilumpuhkan.Hasilnya pelbagai jenis kuman, virus, gelombang negatif mampu menerbitkan pelbagai penyakit yang sukar disembuhkan seperti kanser, resdung, kardiao vaskular, gangguan kulit dan lain-lain.

Organ-organ badan diganggu pertumbuhannya,akibatnya jantung, hati, buah pinggang, sendi,kulit akan mengalami kemerosotan pantas dan mudah rosak serta gagal berfungsi akibat punca-punca dari persekitaran Manakala ‘laluan Iblis’ yang dibuka oleh mekanisme Saka ketika peringkat janin, akan memudahkan serangan ghaib syaitan dan jin seperti histeria, kesampukan, ketakutan, rasa seram, hiba, pilu, kemarahan, dendam malah gelombang-gelombang negatif persekitaran mampu menimbulkan stress yang melampau pada diri.

Ketidaksempurnaan saraf akibat serangan Iblis pada peringkat janin menyebabkan otak berkembang di bawah tahap kebolehan sebenar. Kanak-kanak sukar belajar, memahami dan menganalisis persekitarannya dan juga di dalam kelas formal. Jumlah yang dipelajari atau input maklumat pembelajaran juga terhad. Fikiran mudah buntu,akibatnya malas berfikir, malas berjuang, tindak balas menjadi lambat serta tiada semangat juang.

Dari itu kami mengambil inisiatif untuk memberi pendedahan tentang Amalan Rahsia Ampuh untuk memusnahkan semua maklumat Saka atau Iblis yang menguasai dan merosakkan sistem tubuh, akal dan rohani lebih 70% Umat Melayu Islam. Sudah ramai mendapat manafaat. Amalan Rahsia Waliyullah ini yang dinamakan Nur-AlHaq ini sangat mudah dipraktikkan, malah belum pernah diterbitkan dalam mana-mana buku atau artikel. Baru sahaja amalan dimulakan, terasa perubahan yang besar menurut pembaca ebook yang memperolehinya..InsyaAllah. Untuk maklumat lanjut layari

www.rahsiahebat.biz

Advertisements

Posted on March 22, 2010, in Info. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: