Bagaimana download youtube cara mudah?


Cara mudah hanya dengan ‘ok’ anda lebih selesa,cepat dan menjimatkan untuk mendownload video dari youtube yang tidak memerlukan install apa-apa software lagi..pasti ia memudahkan kerja anda..dan tidak perlu nak masuk mana-mana site untuk mendownload video tersebut..just letak OK saja..ok lihat ilustrasi….

Contoh, URL video asal:

http://www.youtube.com/watch?v=WmwNvc-0tH0

Anda letakkan saja perkataan ‘ok’ sebelum perkataan ‘youtube’..

Contoh mcm ni:

http://www.okyoutube.com/watch?v=WmwNvc-0tH0

Cara lain :

-Kita boleh juga paste link tu kat Internet Download Manager.. 2-3 saat akan keluar  download link..dan kita boleh juga download dari situ.

-Bagi yang menggunakan browser opera pun boleh juga.

Adakah anda inginkan tips lain ? layari : www.jiwang.ws

Posted on January 24, 2010, in Jiwang Club and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: