Kehangatan Trauma E-Bullion


Minggu lepas ramai trader terutamanya mengalami trauma dengan company e-bullion ni websitenya masih bermesej di muka depan

Dear Customer,
05 August, 2008, 1:00pm PST: The e-Bullion website will be unavailable for a period of approximately four hours while our Tech Dept. performs routine maintenance.

We apologize for any inconvenience caused by this interruption to service.

e-Bullion Management

Ada antara kawan aku juga mengalami trauma nak pengsan gak ni bila mengetahui berita tentang e-bulion wang ribuan USD tak dpt nak withdraw buat masa ini berita lanjut di  http://www.thestandard.com/news/2008/08/05/e-bullion-co-founder-jailed-money-transfer-charge
patutlah site maintenance memanjang je sejak minggu lepas.

Beberapa broker forex juga sedang menanti keputusan tentang e-bullion..Kes ini lebih kurang sama dengan 12dp gak..adakah ini cara amerika menaikkan ekonomi dia…?asyik beku jerk duit orang dlm tu..kini muncul pula alterGold sebagai salah satu medium lebih kurang e-gold dan e-bullion.

AlterGold juga menjadi salah satu method e-currency untuk Fxopen.

Posted on August 9, 2008, in Catatan Pedagang Online and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: