Datogeliga pandai mentag orang lak


~I Was Tagged By DatoGeliga~

Merujuk kepada posting http://datogeliga.blogspot.com/2008/07/aku-pulok-kena-tag.html ni br ada masa skit nak balas tagged dari DatoGeliga..bz dan kena fokus benda lain tu tak sempat nak memikirkan huhuhu

1) What is the most important thing in your life?
# Sheikhku/Mahaguruku # Seluruh Keluargaku Termasuk Anak² # Kawan² # Cari pengalaman # Menangih Ilmu dan Maklumat

2) What is the last thing that you bought with your own money?
# Beli nasi hadramaut dan air pepsi semalam

3) Where do you wish to get married?
# kalau kat kutub utara dan selatan ok tak? ada hotel tak sane erk~

4) How old do you think you will be permanently owned by your love?
#buat selamanyala…jap2 mana best~

5) Are you in love?
# cintaku sentiasa jatuh ke mana ada tempatnya~~ahaks~

6) Where was the last restaurant you had dinner?
#Hadratmaut Restoren Abbas aqad semalam tapi rasa tak best lak kali ni kenapa erk~

7) Name the latest book that you bought?
#jarang beli buku sekarang biasanya baca buku elektronik free jerk sedut kat tenet atau sharing dari kawan².

8) What is your full name?
# sallehfx atau MaduLebah tu kawan² kat dunia maya ni dah kenai pun~

9) Do you prefer your mother or father?
# Dua2 leer..sebab merekalah lahirnya aku dpt kenal gak dunia internet ni..

10) Name a person that you really wish to meet in real life for the first time.
#Semestinya Nabi Mohammad s.a.w,syeikhku,para² aulia allah,syuhada`

11) Christina or Britney?
#Tak mau pilih sebab tak kenal maka tak cinta lew 2 ni pun tak penah belaja aku pun wakakakak

12) Do you do your own laundry?
# Ada leer kalau tak bau hapak lee pakaian aku ni~

13) The most exciting place you want to go?
#Mekkah dan Madinah

14) Hugs or kisses?
# Best wooo bila ada zouuq

15) Point out 5 things about the person who tagged you.

# DatoGeliga punya kerja ahaks~

1.Asal perkenalan di dunia internet kat sb scumz setahun lebih dah kot
2.Rajin menyembang kat dunia internet ni samada kat sb atau forum
3.pandai sembang kat SB dan bergurau senda banyak point pekena org..tu.hahaha
4.pernah jumpa skali kat tanta 2 bulan lepas rasanya
5.Tak kedekut dan rajin share n carring ilmu~

16) 8 things I am passionate about:

1.Allah
2.Baring2 kat tilam tgk tv dan tidoq
3.Suka bertenet tanpa tenet dan pc leh sasau
4.Makan minum kena ada keberahian gak~
5.Bercinta pun kena ada keberahian gak~
6.Berahi wat kerja dan usaha baru leh maju kedepan~
7.Suka minum air mineral pernah sekali minum air power horse/air bertenaga untuk cuba rasa cam berahi gak tapi mahal giler 9.95genih..
8.Berahi layan shisha kalau cukup korum bertambah berahi lagi.

17) 8 things I say too often:
8 benda saya berkata terlalu kerap:

1. wakaakkakk
2. hahahahahha
3. huhuhuhuhu
4. yes
5. ok
6. napa
7. mengapa
8. sebab apa

18) 8 books I’ve read recently:
# Banyak baca buku elektronik jer semua skrg ni..lama giler tak beli buku pun hahaha

1. Tips Hartanah
3. Rahsia ebiz
4. Akhbar
5. Mastika
6. Jom muat-turun Ebook Rahsia Pemusnah SAKA
7. Ebook bagaimana menaikkan traffic website
8. Ebook memantapakan SEO

19) 8 songs I could listen to over and over again:
8 buah lagu saya boleh mendengar lebih dan lebih sekali lagi:

1. Ketahuan- Matta Band
2. Andaiku tahu-Ungu
3. Bunga dan Gadis Rahimah Rahim
4. Senyumlah Wahai Cek Mek Molek M.Daud Kilau
5. Right Here Waitting – Richard Mark
6. Mama Bolo Papa Bolo² Lagu lama hindustan
7. Taubat Seorang Hamba-Irsyadee
8. Qasidah Sufisme Dan Selawat²

20) 8 things I learned last year:

1. Tambah ilmu dan skill trade FOrex
2. Sentiasa sabar dengan perangai arab bertekaq gak tgk mood gak
3. Tambah ilmu tentang dunia bisnes dari segi psikologi dan strategi
4. Tambah ilmu dalam sistem linux
5. Tambah ilmu tentang coding php,wordpres dan database mysql
6. Tambah ilmu dan skill masakan
7. Tambah ilmu tentang server
8. Nak tambah ilmu tentang hacking² lak cuma tak sempat lagi.

7 people to tag:

1.eines http://jomphp.blogspot.com/
2.ezany-Kun http://ezanyempires.blogspot.com/
3.norash http://hidupkuperjuanganku.blogspot.com/
4.Ucu Blur http://ucublur.blogspot.com/
5.nrshasha http://nrshasha45.blogspot.com/
6.Kupu² http://akmar85@blogspot.comkupu/
7.bawean termenuuuung http://www.suwaritimur.blogspot.com/

Selamat Mentag~~

Posted on August 1, 2008, in Info and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: