Mencari Link Games Online


Games~haaaaah aku tak berapa minat games tapi aku sekarang sedang kumpul games untuk kanak² untuk memudahkan golongan kanak² klik terus atas link..maklumlah kanak² kekadang tak pandai cari dan nak taip kat pak cik google..so aku create lagi satu site khusus letakkan link games online.Kalau sapa² ada leh gak letak kat komen aku ni..senang skit nak tambah lagi.

Games ni kekadang bukan kanak2 jerk yang main org dewasa pun main dan minat gak..tapi aku ni kureng skit..leh la share² kat sini..sbb jarang gak org dok kumpul link² games online ni..so..aku ingin seberapa banyak yang boleh~~

Ok chooouw dulu..

// P.s Datogeliga dok tag² lak..nanti ada masa aku tag arr..

Posted on July 27, 2008, in Idea Central. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: