Jiwang.cc asyik kena sihir je


Smlm jiwang.cc kena sihir jerk..patut lew tgk2 kat client merah menyala jerk..sejak 2 menjak ni jiwang.cc asyik down jerk dan tak betul stesen jerk..

tup..tup dpt msg 

Perhatian Kepada Semua User..

Sebentar tadi server kita mengalami ganguan seperti berikut:-
Server Forking. Cleanup System Gone Mad!! Torrent Database Lost.

Nak recover database tak dapat kerana metafile .torrent juga turut di padam oleh cleanup system.

Nak recover dari server lama tidak dapat sebab server lama sudah offline.

Alang2 benda dah terjadi camni … System Passkey di lancarkan.

Sebagai ganti rugi Upload Torrent = +10 Seedbonus. Seeding Point= +1.5 Sejam Say Thanks= 0.05 dan akan Launched Passkey System serta merta..

Untuk menggunakan passkey senang je … pastikan anda sudah ada passkey .. jika belom boleh usyar UserCP anda ..

untuk download juga anda tak perlu buat apa apa .. kerana system kami akan automatic memasukkan passkey kedalam metafile .torrent anda.

Jika anda hendak reseed file sebelom kejadian .. anda juga harus re-download balik metafile .torrent anda.

upload balik file file anda. upload limit sudah di naik max 5 .. upload banyak banyak … yeee

opss.. jgn lupa “All releases must name the file with JWG prefix”

p/s: lps neh kalo ader ip conflict pon takpe dah .. tracker ambik stat dari passkey (bagi sapa yg tak tahu aper itu passkey

Posted on July 25, 2008, in Media Torrent. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: