Hello SMShotCafe


Singgah jap abik nafas sebelum melelap mata kasi masuk oksigen dalam kepala..kedua² otak kanan dan kiriku asyik bekerja jer sehari suntuk termasuk tubuh badan.

Hari ni dok mereka cipta banner jerk..nak tgk ke? tak menarik pun..utk tampal kat beberapa site ni jerk sebagai kerja sambil²an sebagai mencari income..kalau pagi sampai petang bz skit membantu housemate menyediakan masakan dan membungkus..kalau stok mee tade baru menggiling mee/kuew tiew..

mesin ikan pun lama tak berjalan kena cari lain dah..sbb ada satu spare part hilang..tah cam ne housemate ni terbuang lam tong sampah secara tak sedar….

Oleh kerana barang ada permintaan so kita kena jual lah…walaupun secara kecil²…nak kata kecil²an pun modal yang digunakan hampir ke RM1500 juga..untuk home delivery ni..? bisnes ni kami mulakan tahun 2 tahun lepas lagi yang biasa delivery ke rumah pelajar sabah je..secara seriusnya tahun lepas…so..untuk memudakan kerja skit agar lebih terurus so aku buatkan web untuk housemate…

 

Posted on July 25, 2008, in Catatan SMShotCafe. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: