Cuba Dynebolic


Hari ni rasa bosan2 ngan windows..test linux cd live Dynebolic

Saja dok aku dok suft kat pakcik google distro linux apa yang sesuai utk audio edit..streaming..video.atau multimedia so aku run torrent pastu burn lam cd jerk..dan skrg ni run ngan cd live dan membiasakan dan dok cari2 command dia gak ni huhuhu..ringan tu ok ar cuma tade open office ar..nak installl lam hardisk pun tak leh gak ni..apapun kalian leh jerk baca kat kat sini http://www.linux.com/articles/61140

Adees dah hampir nak hampir ke setengah tahun dah tahun 2008 ni..aku masih lum dpt fokus lagi laa penggunaan linux sepenuhnya kat pc aku ni..kalau ikutkan planning memang aku nak fokus sepenuhnya..sbb aku cam dah bosan aar ngan windows ni tak selamat ar dan byk songeh aar nak install program2 nak leh nak key itu dan ini..baik aku pakai yg free jerk senang huhuh…oklah nanti aku sambung ar.

Posted on May 8, 2008, in Linux Dan Windows and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: