Gathering User Scumz Egypt


Alhamdulillah..gathering user scumz berjalan ngan baik hari ni..oklah sekitar dalam 20 org je yg dpt hadir..aku pun p lewat ada hal..p terus ke tempat International Bowling Center..adess best gak lah main2 bowling kat sane..mereka yg awal akan berjumpa kat Star Center..so aku terus je kat IBC..layan bowling ngan user2 scumz egypt hahahaha…terima kasih byk pada saudaraku Riyan kerna menganjurkan program ini..insyallah kita akan perbaiki mana kekurangan yang ada..apapun all the best semua !! pasni kita lawan2 bowling lagi erk..huhuhu lepas main bowling aku bersama agogo..rahsid dan crues pekena plak nasi hadratmaut..kat geninah mall hahahaha..oklah best gak gathering kali…nanti kita leh buat lagi..jemput user2 egypt ni lebih ramai dan meriah lagi..ok apapun tima kasih semua kerna meluangkan masa..! Sertai Scumz Network dan Forum Scumz

Posted on February 20, 2008, in Alam Mahasiswa. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: