Bagaimana nak daftar Jiwang.ws untuk download cerita


Anda bosan menonton beberapa tayangan di kaca tv anda dengan iklan? Ku bawakan anda untuk mengenali apa itu komuniti torrent jiwang…anda layari dan buat pendaftaran di SINI atau inginkan beberapa movie melayu yang pasti hebat dan sengit..

Jom saya bawakan anda ke media team jiwang.ws KLIK SINI untuk melakukan pendaftaran..sekiranya memerlukan invite atau emai atau apa-apa bantuan berkaitan dengan torrent di jiwang sila tinggalkan komen di bawah ini.Ok terima kasih

SEBARANG PERTANYAAN SILA TINGGALKAN KOMEN DIBAWAH… JOM REGISTER JIWANG.WS

jiwangws.jpg

Posted on February 19, 2008, in My Torrent. Bookmark the permalink. 6 Comments.

  1. askm..da lame register kat situ..tp xdpt2 pon approval..

  2. macmna nak daftar jiwang torrent.?(dy ada minta email isp,tapi aku tak de mende alah tuh(T_T)…

  3. Dah banyak kali aku cuba utk daftar jiwang torrent…tp email x valid…mcm mane ek?

  4. oh, jiwang torrent, mereka nk email domain berbayar, setakat yahoo, gmail, ymail, etc, mereka xnk, contoh email domain berbayar: aku@caramel.com.my

    lgpon, kalo over download kene banned.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: