Windows Crystal XP


Lebah sedang sharing crystalxp kat pando ni sapa nak download boleh la pastu burn kat cd..

Windows XP Crystal Edition 2007

FEATURES:
– More themes & icons

– Windows file protection has been disabled

– Annoying windows error message has been disabled

– Faster connection speed has been unlocked. No more
slow connection-speed while using P2P programs like Kazee, eMule & BitTorrent

– Concurrent session has been enabled

– More useful registry tweaks

– New beautiful background wallpapers

– New fun games

PROGRAMS INCLUDE:

– Irfanview 3.99

– Internet Download Manager 5.07

– FOXIT Pdf Reader v2 Portable

– DirectX 9.0c

– DAMN NFO Viewer v2.10.0032

– TuneUp Utilities v2006.5.3.2343

– UltraISO Premium v8.6.0.1936

– Sagethumbs

– Right Click ****L Ext

– Rain Meter

– Make Boot ISO/Data Iso

– Rapget 126 Portable

– openoffice v2.1.0

– NOD32 Antivirus System v2.70.16

– ms-java

– Mozilla Firefox 2 Final Portable

– Klm Mega codec Pack 162

– Winrar v3.62

– Windows Live Messenger v8.1.0106.00

– Winamp v5.3.2 Portable

– Utorrent Portable

– Internet Explorer 7 Final

– Windows Media Player 11 Final

– K-lite mega codec

– Multi boot interface

gambar tu tgk sini http://i7.tinypic.com/2rmo6fo.jpg 

Bagaimana cara nak mendownload crystalxp ini?ikuti langkah mudah di bawah ini..

1-Pergi ke web http://www.pando.com pastu download dulu software GET PANDO FREE.

2-Setup/Install software pando setelah anda muat-turun tadi.

3-Klik DI SINI untuk melakukan proses muat-turun windows crystalxp

4-Burn kat cd..jangan burn skali ngan folder.

Mengikut respond yang telah diterima beberapa penjelasan yang perlu di ketahui..ikuti panduan mudah ini..hehehehe

-Setelah siap burn ke dalam cd pastikan file yang akan diburnkan itu terdapat 13 file kalau tak cukup dia ada 8 file yang terdiri file $oem$, autoplay, bootcd,1386, wpi, autorun,autorun info dan crystal.

-Pastikan anda show hidden file dulu tgk ada ke tak..

-Sekiranya anda hanya ada 8 sila abik file kat sini http://www.alkiram.net/mcm2ada/FILETAMBAHAN.zip untuk cukup 13 file kemudian unzip dan copy paste untuk cukup 13 file kesemuanya.

semoga berjaya sekiranya ada apa2 permasalahan sila YM saya di talian 112911@yahoo.com.tw seberapa segera atau tinggalkan pesanan di ruangan komen ini.Harap maklum.

Posted on November 26, 2007, in Linux Dan Windows. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: