Tak dapat deposit dan withdraw


Masuk bulan ni..trader2 Marketiva dah tak dpt nak request withdraw dengan menggunakan e-gold lagi..sebelum2 ini tak dpt nak buat deposit melalui e-gold sepenuhnya sejak ada kes e-gold baru2 ini..tepi withdraw boleh lagi..dan deposit dengan e-gold kira2 awal bulan saja pastu tutup..

Tapi bulan memang dah ditutup sepenuhnya urusniaga menggunakan e-gold..tetapi trader masih boleh mengeluarkan wang dengan dengan semua option yg tersedia kecuali dengan TT atau wire bank saja..tapi paling mudah kita request saja dengan menggunakan e-bullion .

Option2 yang tersedia utk deposit dan withdraw adalah Wire Bank,E-bullion,Liberty Reserve,Webmoney dan E-Dinar..

Cuma buat masa ini..e-bullion harga jual dan beli masih tinggi dan dari e-bullion juga kita boleh withdraw melalui wire bank terus ke bank local atau international dengan kadar fee yang berpatutan.

Teringat sekitar masa dulu sekitar 2-3 tahun lepas e-bullion juga top ten dalam exchanger.So masih trust..kini ramai broker2 forex sudah menggunakan e-bullion dalam urusniaga mereka.

So,ari ni aku cuba request ke e-bullion yang sebelum ini aku trade pakai e-gold saja sbb senang dan cepat.Apapun tunggu dulu lah request withdraw kali ini. Aku menjangkakan mesti melalui proses interview terlebih dahulu.Apa pun kan ku tunggu….

Posted on September 3, 2007, in Belajar Forex Marketiva. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: