Apakah itu Scumz ?


Scumz.net merupakah salah satu portal komuniti yang menyediakan beberapa keistimewaan seperti perbincangan, perkongsian maklumat dan perpindahan file-file visual dan video untuk ahli komuniti.

Walaupun Scumz melalui beberapa liku-liku sejarahnya tersendiri namun,ia masih gagah di medan maya untuk pelayar yang ingin menyertainya.

Kini torrent Scumz telah pun menutup pendaftaran kepada public..tetapi ia boleh dipohon dengan melalui request atau invite untuk meneruskan pendaftaran untuk mendapatkan file-file torrent.

Sebenarnya torrent.scumz tidak mahu menutup pendaftaran pada asalnya, tetapi semenjak akhir-akhir ini timbul banyak masalah yang datang daripada user-user yang tak mempunyai akal dan fikiran..

User yang dipengaruhi oleh perasaan dengki dan marah tanpa diketahui sebab.. ada juga yang marah kerana tindakan diambil ke atas akaun diorang..

torrent scumz mengambil tindakan bukan saja-saja… kalau kita tidak buat salah, dan kita memahami rules…torrent scumz takkan saje-saje nak amik tindakan… inilah yang menyebabkan orang melayu sering ketinggalan… orang-orang macam ni sebenarnya umpama parasit yang melemahkan orang melayu sendiri…

So untuk sesiapa yang masih lagi belum mendaftar dan masih lagi belum mendapat invitation email .. anda boleh juga membuat request kat sini…reply topic ini.

Posted on July 15, 2007, in Remaja Dan Komuniti. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. salam…cmna nk cakap..
    saya member lama dalam ni..
    sblum scumz brubah camni..
    sblum scumz kena gantung..
    tapi..da lupa password nk join ni..
    aduh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: