cari duit saku


Tiket Penyertaan

Cabaran WangCyber: SEO Contest for Keyword Cari Duit

“Laman ini sedang bertanding bagi keyword ‘cari duit’, anjuran WangCyber.com – Komuniti Usahawan Internet Malaysia.

Ditaja oleh BuySignal.Net – Komuniti Trader Malaysia.

Bersempena pelancaran ebook ‘Panduan Maybank2u.com Online Stocks’“.

Lain orang lain cara dan citarasa serta pendekatan cari duit kat internet ini,internet adalah perantaaan untuk cari duit sebagai duit poket mereka.Ada cari duit dengan kaedah menjual barangan seperti ubat-ubatan walaupun sejenis bam kat e-bay,cari duit dengan jual peta,ada meniaga maklumat termasuk ebooks,ada berniaga perkhidmatan termasuk kursus,ada cari duit dengan trading forex,trading stock,ada yang mengikuti unit-unit amanah atau simpanan wang, ada cari duit dengan hanya mempromosi barangan atau khidmat orang lain dan sebagainya.

Sebenarnya banyak yang boleh kita buat duit online ni…Semua bergantung kepada citarasa,kepakaran,kebolehan dan idea cari duit tanpa batasan buat masakini.Sedar atau tidak terpulang pada kita..Semuanya duit ! saling berkitaran…cari dan gunapakai.

Hakikatnya,hikayat tentang duit adalah luas dan perlu dibongkar dari masa ke semasa.Dari berniaga secara suka2 menjadi serius,dari berniaga secara kecil2an menjadi besar2an.Bila dikatakan berniaga ada untung ada rugi..tapi semua mau untung.Tak de maknanya berniaga nak rugi..cuma kerugian dapat dielakkan dengan pengurusan yang berjimat cermat dan mengurangkannya.

belajarforexmarketiva

Ramai dikalangan kita sekarang sudah pandai cari duit sendiri kat internet,semakin hari semakin berkeliaran web-web untuk memancing pelanggan.Ini kerana kemudahan internet yang begitu moden dan maju dari dial-up hingga ke satelit broadband atau pun 3g…di mana jua boleh akses internet.

Pedagang internet seperti aku pun cari duit juga ni..rasa tak selesa hidup aku bila tak de internet.Kita mempunyai adunan cari duit yang amat berbeza antara sama lain..ada kelebihan ada kekurangan..pengabungan idea adalah amatlah diperlu dari masa ke semasa.

bercutikemesir

Posted on June 4, 2007, in Idea Central. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: