Maskahwin Yang Hilang ?


Mungkin kini, anda sedang dilamun cinta. Usia perkenalan yang sudah agak panjang dengan si “dia” …. membuatkan anda merasakan, sudah tibalah masanya ntuk anda mengikat kukuh cinta anda dengan ikatan yang sah, iaitu sebuah ikatan perkahwinan. Satu ikatan suci murni yang akan menjadikan anda berdua sebagai sepasang suami-isteri yang sah dan seterusnya hidup dengan aman dan bahagia.

Namun.. merealisasikan impian rumahtangga itu.. bukanlah suatu perkara yang mudah sepertimana memetik sekuntum bunga di taman. Keinginan anda yang membuak-buak untuk mendirikan rumah tangga itu, terhenti seketika setelah anda membuat sedikit kira-kira tentang perbelanjaan yang diperlukan untuk melangsungkan perkahwinan anda.

 

Cukuplah!… Usah Lagi Menyeksa diri Anda! Memperkenalkan! Ebook Rahsia Mencari Duit Kahwin

“Maskahwin Yang Hilang”

Buku Maskahwin Yang Hilang

Di dalam ebook ini, anda akan diberikan panduan asas mengenai teknik-teknik pengurusan kewangan yang betul yang sememangnya direka khas untuk orang-orang bujang yang sedang berusaha mengumpul duit bagi melangsungkan perkahwinan mereka.

Ebook ini, menggunakan gaya bahasa yang mudah serta bersahaja, amat sesuai untuk bacaan anak-anak muda seperti anda. Anda akan berasa seronok dan teruja apabila membacanya.

Saya pasti, semangat anda untuk mendirikan rumahtangga akan membara dan berkobar-kobar apabila selesai membaca ebook ini.

Didalam ebook ini, anda akan didedahkan dengan:-

Teknik Bagaimana anda dapat menguruskan kewangan anda dengan betul dan berkesan.

18 Tips, bagaimana anda dapat berjimat dan mengumpulkan wang anda sehingga RM10,000 dengan mudah.

6 Cara bagaimana anda dapat mengurangkan serta mengawal hutang anda.

Begaimana mengelakkan kesilapan-kesilapan yang sering dilakukan oleh orang ramai apabila cuba mengatasi masalah kewangan mereka.

Bagaimana mengawal dan melangsaikan hutang anda dengan cepat

7 Cara bagaimana meningkatkan pendapatan anda

CONTOH Bagaimana seorang pemuda menjana pendapatan sehingga RM3,000 dalam masa 5 jam dengan hanya berdiri di khalayak ramai. (Bukan meminta sedekah)

Ketahui rahsia bagaimana memperolehi rezeki yang melimpah ruah seperti yang telah dijanjikan oleh Allah khusus untuk mereka yang ingin mendirikan rumahtangga.

Serta berbagai lagi rahsia serta tips yang menarik yang boleh dijadikan panduan hidup anda di dalam mengharungi kehidupan sebelum dan selepas perkahwinan.

Advertisements

Posted on May 3, 2007, in Catatan Pedagang Online. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: