Ronda2 dapat idea


Haaa..aku meronda ke beberapa web..aku jumpalah satu idea apa aku nak bisnes..haha..so,ari ni aku bermula skali lagi test power di ebay..aku ada 2 list kat ebay sedang mempromosi barang apa pada idea aku tu.. Jom murah2 je..lelong2..sbb ari ni pasaran e-gold pun lebihi permintaan so,aku terpaksa buat worldwide plak..

List Pertama Lelongan di Ebay

Duration:     5 days
Listing fees:     $1.40 (Insertion fee: $0.40; Reserve price auction: $1.00)

List Kedua Lelongan di Ebay

Listing fees: $1.45 (Insertion fee: $1.20; Buy It Now fee: $0.25)

Semalam aku call e-trade sbb terima msg dia suh call..dia hantar msg dia tak dpt call..sbb aku ada buat perubahan no.phone dan alamat..jadi dia suh aku antar dokument utk verify balik..dokument tu hendaklah disahkan oleh kedutaan US..aduss..aku masalah nak ke sana tak kisah sgt..masalahnya bawab kat depan pintu tu ler kekadang byk songeh skit..nak tunjuklah kuasa dia..kekadang boring ngan perangai arab ni..tambah plak di embasy US plak..lagi lerr..keamanan dikawal ketat skit..maklumlah US ni..cam bapak dia..US ni byk bantu Mesir dari segi kewangan…berbilion2 bantuan tetap dari US ke Negara ini..tau..!

Tadi,terima email yang dihantar oleh pihak neuimex dia bagi agreement utk introbroker neuimex..takperlah aku cumalah yerk..kot2 ada rezeki..

Posted on February 17, 2007, in Catatan Pedagang Online. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: