Kerja dah bertimbun


Aduss kerja ku semakin hari semakin suntuk masa..semakin bertimbun kerja sebenarnya..walaupun aku bisnes online..macam2 nak kena ikut perkembangan dan maklumat bisnes online ni..nampak je dok rilek tapi dlm kepala otak ni ada macam2..takper lah aku selesaikan satu persatu..pelabur pun juga mendapat sambutan juga setakat ini…aku hanya bantu kawan2 jer..kekadang aku ni cam introduce broker plak..nak kena setup account pelabur lagi..takper lah aku akan buat sesuatu yang terbaik di atas kepercayaan kawan2 so,atas desakan kwn aku kt msia terpaksa terima kenyataan ini..aku kena terima lah $2k..takperlah aku kena kemaskinikan balik akauan dan target harian..harapan semoga freedom financial mereka akan tercapai..good luck..!

Posted on February 12, 2007, in Catatan Pedagang Online. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: