Madu Lebah Hutan Asli


“Untuk mendapatkan madu lebah yang asli dari hutan bukan lagi mustahil”

“ANDA TIDAK PERLU LAGI BERSUSAH-PAYAH MENCARI MADU DI KAMPUNG ATAU DI HUTAN, SEMUANYA ADA DI SINI, BILA-BILA MASA ANDA PERLUKAN”

Menyedari begitu ramai penjual madu & pengguna begitu sukar untuk mendapatkan madu lebah yang asli, maka kami terpanggil untuk membekalkan madu lebah yang di bawa dari kampung-kampung.

Semua madu yang dibekalkan kepada pengguna adalah dibawa terus dari mereka pencari madu di hutan seluruh Malaysia.

Madu ini adalah asli & tanpa proses sesuai untuk digunakan untuk sebarang tujuan untuk kesihatan.

Penggunaan bahan-bahan herba atau semulajadi sudah menjadi begitu popular pada masa ini sebagai produk kesihatan alternatif.

Jangan ragu-ragu lagi tempahlah sekarang juga. Jangan abaikan kesihatan anda. Amalkan cara hidup yang sihat dengan pemakanan yang berkhasiat.

AWAS! Mungkin secara tidak sedar kita telah pun belanja beribu ringgit semata-mata untuk meracuni diri kita sendiri, sebagai contoh, mengamalkan minuman berkabornat dan berpewarna secara berlebihan atau menggunakan bahan-bahan yang mengandungi bahan kimia yang berlebihan..

Sekarang ini, peruntukan sedikit perbelanjaan anda untuk memulihkan tahap kesihatan sistem dalaman dan kesegaran diri anda. Buangkan segala racun dalam diri anda!!!

Sabda Nabi s.a.w,

“Demi Allah yang aku dalam genggaman Nya, minumlah madu. Malaikat akan memohon rahmat pada penghuni rumah yang ada madu di dalamnya. Jika seseorang itu makan madu, seribu ubat masuk keperutnya dan sejuta penyakit keluar darinya.”

Rasulullah sendiri mengamalkan meminum madu, dengan meminum segelas air yang dicampurkan dengan madu setiap pagi ketika perut kosong. Madu dianggap ibu segala makanan, minuman dan ubatan. Madu yang paling berkualiti ialah madu yang dikeluarkan dalam musim bunga (spring), seterusnya dalam musim panas (summer) dan yang kurang berkualiti adalah madu yang dihasilkan dalam musim sejuk (winter).

Firman Allah dalam ayat 68 hingga 69 surah An-Nahl yang bermaksud;

Dan Tuhanmu mengilhamkan kepada lebah: ”Buatlah sarang-sarang di bukit-bukit, di pohon-pohon kayu dan di tempat-tempat yang dibuat manusia”

Kemudian makanlah dari tiap-tiap (macam) buah-buahan dan tempuhlah jalan Tuhanmu yang telah dimudahkan (bagimu). Dari perut lebah itu keluar minuman (madu) yang bermacam-macam warnanya, di dalamnya terdapat ubat yang menyembuhkan bagi manusia. Sesungguhnya pada yang demikian itu benar-benar terdapat tanda (kebesaran Tuhan) bagi orang-orang yang memikirkannya.

Dapatkan madu lebah hutan hari ini dalam botol besar ± 730ml pada harga…
RM59.90

Penghantaran Percuma sekitar Lembah Kelang (W.Persekutuan, S. Alam, P. Jaya, Ampang, Klang, sekitar Rawang, Serendah & Banting.
Penghantaran untuk lain-lain kawasan tidak dapat dilakukan lagi dan masih dalam pertimbangan kerana madu dalam botol masih ada gas dan dikhuatiri akan pecah bila dihantar secara pos express/pos laju.

APA? Mahal! Tidak… Jika anda guna madu dan habis dalam tempoh 2 bulan. Kos sehari lebih kurang RM1 sahaja, belanja untuk kesihatan. Sebalikya, jika anda perokok belanja sehari purata RM4.50. Jika dua bulan RM270.00.

Sudah berapa lama kita kita belanja untuk perkara yang memudaratkan diri kita? Dan sudah berapa lama kita belanja untuk memulihkan kesihatan diri kita?

Alangkah murahnya kita belanja untuk kesihatan diri. Fikirkanlah saudara dan saudari. Jangan tunggu lagi, bertindaklah sekarang sebelum terlambat.

Pernahkah anda sakit tenat. Pada masa itu anda terfikir bahawa semua harta benda dan wang ringgit tak berguna lagi. Ini kerana ada ungkapan yang mengatakan bahawa NIKMAT YANG PALING BESAR IALAH NIKMAT KESIHATAN.

Oleh itu, nikmatilah hidup ini dengan sebaik mungkin dengan mengamalkan pemakanan yang berkhasiat.

Hubungi Segera :

Mohd Din Ab. Kadir
0722, Blok Teratai
Taman Tun Teja, Batu 16
48000 Rawang Selangor

H/Phone: 013-360 7095 (9.00am-11.00pm)
Rumah: 03-60929792 (7.30pm-11.00pm)

Website : www.madu-lebah.com

Advertisements

Posted on February 1, 2007, in Catatan Pedagang Online. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: